Financiering van uw recreatiewoning op Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad

De financiering van uw recreatiewoning op Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad vraagt om een zorgvuldige afstemming tussen uw wensen en de financieringsmogelijkheden.

Capital Vision is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor uw recreatiewoning. Wij informeren, adviseren en bemiddelen in financieringen via Nederlandse banken voor Nederlandse, Belgische en Duitse kopers. In samenwerking met Roompot en Rabobank geven wij invulling aan de financieringsmogelijkheden voor Roompot projecten. De markt voor financiering van recreatiewoningen is de afgelopen jaren sterk gewijzigd. Er zijn nog maar enkele banken die een hypothecaire financiering verstrekken voor de aankoop van een recreatiewoning. Op basis van onze jarenlange ervaring en goede contacten in de markt weten wij welke financieringsmogelijkheden beschikbaar zijn. Onze adviseurs informeren u over deze mogelijkheden en verzorgen indien gewenst het advies en de bemiddeling voor verkrijgen van de financiering.

De financiering van een recreatiewoning

Capital Vision is een onafhankelijke intermediair in financiële dienstverlening en is gespecialiseerd in financieringen voor recreatiewoningen. Wij beschikken over een vergunning van AFM voor bemiddeling in hypothecair krediet. Capital Vision is tevens gespecialiseerd in het verzekeren van uw recreatiewoning.

Capital Vision
Tournooiveld 4
2511 CX Den Haag
T: +31 (0)70 - 345 94 46
E: info@capitalvision.nl
www.capitalvision.nl

Contact per e-mail

Stel uw vraag

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op +31 (0)118 – 641500 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!