Fiscale informatie bij de aankoop van een recreatiewoning, Beach House of lodge op Noordzee Beach Village

Bij de aankoop van een recreatiewoning, Beach House of lodge die de koper voor verhuur ter beschikking stelt, zijn de fiscale aspecten van groot belang.

Denk onder andere aan de btw aftrekbaarheid bij aankoop, de consequenties bij eigen gebruik op het gebied van btw en inkomstenbelasting, de wijze van belastingheffing bij aankoop in privé of bedrijfsmatig en de kleine ondernemersregeling bij de (verplichte) btw-aangifte. Om u op dit gebied te ondersteunen is Roompot Vakanties een samenwerkingsverband met WEA Accountants & Adviseurs te Middelburg aangegaan. WEA heeft een eigen informatieblad opgesteld waarin alle belangrijke kenmerken en vragen duidelijk worden uitgelegd. Aspirant-kopers krijgen dit informatieblad toegestuurd, ook belangstellenden kunnen dit opvragen. Gedurende de verkoop zijn de adviseurs van WEA beschikbaar om deze informatie met de aspirant-kopers door te nemen en om aanvullende vragen te beantwoorden.

WEA Accountants & Adviseurs
De heer mr J.W.M. Mathijssen RB
Park Veldzigt 75, Middelburg
Postbus 189, 4330 AD Middelburg
T: +31 (0)118 - 656 365
F: +31 (0)118 - 624 034

Fiscale informatie bij de aankoop recreatiewoning Noordzee Beach Village

Contact per e-mail

Stel uw vraag

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op +31 (0)118 – 641500 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!