Een parel aan het Noordzeestrand in Zeeuws-Vlaanderen: Noordzee Beach Village in Nieuwvliet-Bad

Een nieuwe parel aan het Zeeuws-Vlaamse Noordzeestrand verrijst in Nieuwvliet-Bad. In navolging op het nabij gelegen succesvolle Noordzee Résidence Cadzand-Bad presenteren wij u Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. In dit nieuwe Roompot vakantiepark komen rust en ruimte samen met comfort en gemak. Via de eyecatcher van het park, de unieke loopbrug, wandelt u zo vanuit het park het Noordzeestrand op en beleeft u hét ultieme strandgevoel.

Parel aan het strand: Noordzee Beach Village in Nieuwvliet-Bad

Het nieuwe vakantiepark wordt gekenmerkt door het hoge niveau van afwerking en de zeer luxe uitrusting van de accommodaties die een nieuwe standaard zetten. De recreatiewoningen, Beach Houses en lodges voldoen aan alle hedendaagse wensen en eisen die door zowel kopers als huurders worden gesteld. Ze zijn geschikt voor 4 tot 16 personen en staan op ruime kavels eigen grond. U kunt als eigenaar zelf genieten van uw vakantieverblijf, deze het hele jaar via Roompot Vakanties verhuren of besluiten tot een combinatie van beide.

Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad beschikt over moderne centrumvoorzieningen die aansluiten op de nieuwe visie van Roompot Vakanties zoals o.a. een zwemparadijs, Koos Kids Village, restaurant, bar, supermarkt, binnenspeeltuin en fietsverhuur.

Investeer nu in dé ultieme strandbeleving aan de Noordzeekust!

Bekijk de woningen