Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad als investering: een top belegging aan de Zeeuwse kust

Waarom investeren in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad?

Financiële aspecten bij het investeren in een recreatiewoning

Naast de overige aantrekkelijke aspecten is een belegging in Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad ook uit financieel oogpunt bijzonder aan te bevelen. Het beleggen in één van de producten, die bestemd is voor verhuur, kent een aantal fiscale voordelen die ertoe bijdragen dat het rendement van een belegging in het park gunstig wordt beïnvloed. Daarnaast is de organisatie inzake de verhuur van de accommodaties professioneel opgezet, zodat een goede verhuuropbrengst kan worden verwacht. Daartoe wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring van Roompot Vakanties, een organisatie die reeds een groot aantal soortgelijke projecten met succes heeft gerealiseerd en exploiteert. De verhuurprognoses zijn realistisch en gebaseerd op gerealiseerde huuropbrengsten op soortgelijke kustlocaties.

Wenst u meer zekerheid? Naast het investeren op basis van verhuurprognoses bieden wij u ook de mogelijkheid om te investeren met een meerjarige triple net huurgarantie. Triple net houdt in dat het volledige onderhoud en alle reparaties van de accommodatie (met inbegrip van de inventaris) voor rekening van Roompot Service zijn. Groot onderhoud van de accommodatie (zoals o.a. buitenschilderwerk, dakbedekking, volledige vernieuwing van inventaris, keuken en sanitair en bouwkundige vernieuwingen) komt voor rekening van de verhuurder.

Bij aankoop van een groepswoning, type Zandwijck, kunt u kiezen voor een garantie van 6,5% voor een minimale looptijd van tien jaar. Deze garantie wordt berekend over de initiële investering inclusief inventaris, exclusief btw.

Investeren in recreatiewoningen: Noordzee Beach Village als belegging

Fiscale aspecten wanneer u een recreatiewoning koopt

Als u de accommodatie geheel of gedeeltelijk verhuurt in het kader van het vakantiebestedingsbedrijf, vormt de exploitatie een onderneming voor de omzetbelasting, ook als u de accommodatie als privépersoon koopt. Dat betekent dat u – afhankelijk van het gebruik – alle in de koopprijs van de accommodatie en inventaris begrepen omzetbelasting of een gedeelte daarvan van de Belastingdienst kan terug ontvangen. Als u de omzetbelasting terugkrijgt, is de investering in de accommodatie dus tot 21% lager.

Gereduceerde provisiekosten in aanvangsjaren

Om de eerste kopers te belonen hanteren wij de eerste jaren gereduceerde bemiddelingsprovisies voor de verhuur. De eerste twee jaar hanteren wij 20%, de twee jaren daarna is dat 22% en uiteindelijk wordt dat ons standaardtarief van 25%.

Wilt u graag meer beleggingsinformatie bij de aankoop van een recreatiewoning?

Gezien de verregaande specifieke fiscale aspecten, volstaat een verkoopgesprek m.b.t. een accommodatie niet altijd. Uiteraard kan de makelaar u gedetailleerd informeren over het park, de verhuur in zijn algemeenheid, etc. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de fiscale achtergronden zoals hier beschreven, is er de mogelijkheid tot een persoonlijk onderhoud.

Contact per e-mail

Stel uw vraag

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op +31 (0)118 – 641500 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!