Noordzee Beach Village in Nieuwvliet-Bad: genieten aan het breedste strand van Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen. En terecht! Met prachtige stranden, de lange kustlijn tot aan België, bijzondere natuurgebieden en een bewogen geschiedenis heeft Zeeuws-Vlaanderen heel veel te bieden. Onder de wapperende Blauwe Vlag van Nieuwvliet-Bad ligt het breedste strand van Zeeuws-Vlaanderen. De entree van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad ligt tegen het prachtige natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder aan en leidt u vandaar naar het prachtige brede Noordzeestrand.

Noordzee Beach Village biedt rust, natuur en ruimte

Het park beslaat maar liefst ruim 37 hectare en zal na volledige realisatie bestaan uit 560 recreatiewoningen, Beach Houses en lodges. Allen te realiseren op ruime kavels eigen grond. Een zeer fraaie loopbrug verbindt het park met het aangrenzende natuurgebied en de brede stranden. De afwisseling in de sfeer van het park zal met name tot uiting komen in de uitstraling van de recreatiewoningen, Beach Houses en lodges. Er wordt architectonisch gebruik gemaakt van Zeeuwse en Vlaamse karakteristieken en gevarieerde kleurstellingen die naadloos in de omgeving passen. Rust, natuur en ruimte, dat is Zeeland, dat is Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad.

Ontspanning en voorzieningen op Noordzee Beach Village in Nieuwvliet-Bad

Het splinternieuw te realiseren en zeer omvangrijke centrumgebouw vormt de spil van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Het wordt het grootste nieuwe centrumvoorziening van Roompot, met ca. 4.300 m2 vakantieplezier voor jong en oud. Het vakantiegevoel vindt u terug in de fraaie strandstijl, in de toegepaste materialen als hout, riet en canvas en in de lichte, naturelle kleuren. Binnen treft u onder andere een heerlijk zwemparadijs, een leuke binnenspeeltuin, een centraal plein, een restaurant en als primeur een Koos Kids Village!

Een recreatiewoning op Noordzee Beach Village in Nieuwvliet-Bad

Aanbod recreatiewoningen op Noordzee Beach Village

Het woningaanbod is zeer divers. Het aantal personen, de ligging, het type en de uitvoering, Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad biedt u tal van keuzemogelijkheden. Er is keuze uit recreatiewoningen, Beach Houses en lodges in tal van uitvoeringen, uiteraard van hoge kwaliteit en afwerkingsniveau.

Recreatiewoningen, Beach Houses en lodges voor eigen gebruik en/óf verhuur

De recreatiewoningen, Beach Houses en lodges zijn geschikt voor verhuur of een combinatie van eigen recreatief gebruik en verhuur. Wilt u uitsluitend zelf van uw bezit genieten als tweede woning? Dan is dit mogelijk bij zowel de lodges als de recreatiewoningen. Wilt u als trotse eigenaar ook anderen laten delen in uw geluk? Dat is het overwegen meer dan waard; de combinatie van eigen gebruik en verhuur is financieel en fiscaal zeer aantrekkelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om uw investering uitsluitend aan te wenden voor verhuur. Op de Beach Houses en op het type woning Zandwijck geniet u zelfs van gegarandeerd 5% netto rendement. Kortom, een solide belegging. Het beheer en de verhuur worden verzorgd door Roompot Vakanties: de professionele partner met jarenlange ervaring op het gebied van luxe recreatiewoningen op toplocaties. Zo weet u dat uw investering in goede handen is.

Planning Noordzee Beach Village in Nieuwvliet-Bad

De planologische toestemming voor de realisatie van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad is reeds verkregen. In mei 2017 is er een aanvang genomen met de realisatie van deze nieuwe parel aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Inmiddels zijn de eerste twee fases bijna uitverkocht en is de verkoop van de derde fase gestart. In het voorjaar van 2018 worden de eerste woningen uit fase 1 in verhuur genomen.

Contact per e-mail

Stel uw vraag

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op +31 (0)118 – 641500 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!