Verhuren van de recreatiewoning op Noordzee Beach Village via Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is al ruim 50 jaar volop in ontwikkeling. Begonnen in 1965 met een camping in Kamperland (Zeeland), is Roompot Vakanties inmiddels uitgegroeid tot nationale marktleider op het gebied van bungalow- en kampeervakanties. Op dit moment heeft de organisatie meer dan 200 parken en campings in het verhuurbestand in binnen- en buitenland.

Ruime keuze aan recreatiewoningen

De gast heeft bij Roompot Vakanties de keuze uit een breed scala aan vakantieverblijven zoals luxe bungalows, villa’s, stacaravans, chalets, white camp cottages, familievilla’s, landhuizen, Beach Houses, lodges, vakantietenten, appartementen, kampeerplaatsen en hotelkamers. Deze zijn gelegen op diverse toplocaties aan de kust of in natuurrijke (bos) gebieden in Nederland en Duitsland.

Rendabele investering voor beleggers

Naast vakantieaanbieder is Roompot Vakanties ook een interessante partij voor beleggers. Onze expertise ligt immers in de combinatie van recreëren en beleggen. Investeren in een recreatiewoning die vervolgens weer door Roompot Vakanties wordt verhuurd, is een succesformule gebleken.

Boekingsproces van Roompot Vakanties

Het hoofdkantoor van Roompot Vakanties bevindt zich in Kamperland (Zeeland). Zeven dagen per week verwerken onze medewerkers duizenden telefoontjes en e-mails. Het is 24 uur per dag mogelijk een reservering op onze website te maken. Meer dan 70% van alle omzet realiseren wij via onze website www.roompot.nl. Door middel van een overzichtelijke zoek&boek functie op de site, kan een gast een vakantieverblijf geheel naar persoonlijke voorkeur zoeken en boeken. Vrijwel alle boekingen worden zonder tussenkomst van medewerkers in het reserveringssysteem automatisch gecontroleerd op juistheid. Neemt u eens een kijkje op de website!

Verhuren van een recreatiewoning op Noordzee Beach Village via Roompot Vakanties

Sales en marketing voor verhuur via Roompot Vakanties

Het sales- en marketingteam van Roompot Vakanties is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. Natuurlijk ligt daarbij steeds meer de nadruk op de online mogelijkheden, zoals e-mailmarketing en social media. Ook via meer traditionele communicatiemiddelen blijven we actief. Zo lopen er diverse radio- en televisiecampagnes op nationale en regionale zenders en verspreiden we regelmatig een sfeervol vakantiemagazine. Daarnaast zijn onze producten beschikbaar bij vele touroperators en reisbureaus in Nederland, België en Duitsland.

Wielerteam Roompot - Nederlandse Loterij

Roompot Vakanties is sinds 1 januari 2015 trotse hoofdsponsor van het wielerteam Roompot - Nederlandse Loterij. Deze Pro Continentale wielerploeg heeft 18 talentvolle Nederlandse renners onder contract staan. Onder begeleiding van ex-renners en initiatiefnemers Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Zijlaard zijn de renners dagelijks bezig om zichzelf te verbeteren en het beste uit zichzelf te halen. Het uiteindelijke doel van het team is het bereiken van de wereldtop. Het wielerteam Roompot - Nederlandse Loterij is net als Roompot Vakanties 100% Nederlands en staat voor 100% passie voor de wielersport. De doelstelling van het team is om Nederlands wielertalent te ontdekken en te ontwikkelen. Roompot Vakanties draagt daar als puur Nederlands bedrijf door middel van het hoofdsponsorschap graag aan bij met als doel de naamsbekendheid te vergroten in Nederland, België en Duitsland.


Bekijk de woningen op Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad