Van zee naar duin, van duin naar polder: Noordzee Beach Village met al zijn voorzieningen zorgen voor hét unieke vakantiegevoel

De entree van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad ligt tegen het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder aan.

Dit bijzondere schor- en duinlandschap gaat bijna naadloos over in de inrichting van het park. De duinsfeer versterkt het vakantiegevoel en doet verlangen naar het strand en de zee. De brede loopbrug leidt van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad naar het natuurgebied en van daar naar het strand. Kinderen kunnen altijd veilig heen en weer rennen. Het verkeer over de Zeeweg rijdt onder de loopbrug door. Zoals de duinen overgaan in een groen polderlandschap, zo verglijdt ook de beplanting aan de randen van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad van duinvegetatie naar een groenere invulling.

Ruimte voor iedereen met passende Zeeuwse kenmerken

De afwisseling in de sfeer van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad ziet u ook in de uitstraling van de recreatiewoningen, Beach Houses en lodges. Zeeuwse karakteristieken zoals het natuurlijke materiaalgebruik, riet, pannen en genuanceerd metselwerk worden afgewisseld door stucwerk, zinken daken en beplanking in vergrijsd en naturel hout. Deze gedoseerde mix van materialen en vormen geeft een gevarieerd beeld, dat naadloos opgaat in de omgeving. De kavels beginnen gemiddeld bij 300 m2 en worden vervolgens alleen maar royaler. Aan de verste rand van het park, aan het water, liggen de riante kavels met hun weidse uitzicht over de akkers. Rust, natuur en ruimte, dat is Zeeland, dat is Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad.

Vind rust en het ultieme vakantiegevoel op Noordzee Beach Village

Het centrumgebouw op Noordzee Beach Village als kloppend hart van de vakantie

Op Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad komt de grootste nieuwe centrumvoorziening van Roompot, met ca. 4.300 m2 vakantieplezier voor jong en oud. Het nieuwe centrumgebouw wordt de spil van dit nieuwe park met als grootste aanwinst een zwem- en speelparadijs en een Koos Kids Village. Ook vindt u de receptie in het centrumgebouw, maar er is zoveel meer. Denk aan de supermarkt, dagelijks geopend met ook dagelijks de aanvoer van verse producten. Of het gezellige à la carte restaurant voor die avond dat u geen zin heeft om te koken. En of u nu op het terras zit of binnen, de uitstraling en de omgeving versterken het strandgevoel. De omgeving nodigt uit om heerlijk te fietsen, u kunt bij het centrumgebouw een fiets huren om één van de vele fietsroutes te volgen.

Een unieke Koos Kids Village op Noordzee Beach Village

Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad heeft de primeur van Koos Kids Village, de grote broer van de welbekende Koos Kids Club. Hier kunnen kinderen zich eindeloos amuseren op allerlei gebied. Het stijlvolle binnenzwembad met royaal waterspeelparadijs biedt het hele jaar rond waterplezier voor iedereen. En natuurlijk organiseert Koos Konijn tal van activiteiten zoals knutselen, dansen, koekjes bakken en nog veel meer. Meer informatie over de Koos Kids Club vindt u op www.kooskonijn.nl.


Bekijk de recreatiewoningen op Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad