Gebruiksmogelijkheden van uw recreatiewoning op Noordzee Beach Village: verhuren, eigen gebruik of een combinatie van beide mogelijk

Roompot Vakanties beheert en verhuurt de recreatiewoningen, Beach Houses en lodges op Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad.

Drie gebruiksmogelijkheden voor uw recreatiewoning

Roompot Vakanties sluit met alle individuele eigenaren beheerovereenkomsten voor de optimale zorg voor uw investering. Daarnaast heeft u de keuze uit drie gebruiksmogelijkheden:

  1. Verhuurovereenkomst met variabele huuropbrengst zonder eigen recreatief gebruik
  2. Verhuurovereenkomst met variabele huuropbrengst met eigen gebruik
  3. Eigen gebruik m.u.v. Beach Houses

Verhuurovereenkomst van uw recreatiewoning

Wanneer u uw recreatiewoning, Beach House of lodge wilt verhuren, sluit u een verhuurovereenkomst met Roompot Vakanties af. Conform deze overeenkomst verzorgt Roompot Vakanties de volgende werkzaamheden:

  • het verrichten van promotionele activiteiten;
  • het sluiten van huurovereenkomsten met gasten;
  • de administratie van huurovereenkomsten met gasten;
  • de inning van de huur en bijkomende kosten;
  • de periodieke afrekening van de netto huuropbrengst;
  • het verzorgen van aankomst en vertrek van de gast;
  • het trachten te verhalen van schade waarvoor de gast verantwoordelijk is op waarborgsom.
Recreatiewoning op Noordzee Beach Village verhuren en/of aankopen voor eigen gebruik

Verhuurovereenkomst met variabele huuropbrengst zonder eigen recreatief gebruik

U ziet als eigenaar van de recreatiewoning, Beach House of lodge het gehele kalenderjaar af van eigen gebruik van uw vakantieverblijf. Ook in geval van leegstand van het vakantieverblijf is eigen gebruik uitgesloten. U stelt uw recreatiewoning, Beach House of lodge het gehele kalenderjaar ter beschikking aan Roompot Vakanties voor exclusieve verhuur aan derden.

Verhuurovereenkomst met variabele huuropbrengst met eigen gebruik

U geeft als eigenaar via de eigenarenwebsite bij Roompot Service aan welke periode u de accommodatie zelf wenst te gebruiken. Het maximum eigen gebruik is vastgesteld op 2, 4, 6, 8 weken of 90 dagen. Periodes worden gerespecteerd, mits de recreatiewoning gedurende tenminste zestien weken in de periode april tot en met oktober, waarvan minimaal zes weken in de maanden juli en augustus voor verhuur beschikbaar is.

Bij deze verhuurovereenkomsten met variabele opbrengst is er geen sprake van enige garantie met betrekking tot de verhuuropbrengsten. U ontvangt over de daadwerkelijk verhuurde periodes de netto-opbrengst. De enige correctie op deze prijzen zijn eventuele prijsacties die Roompot Vakanties in bepaalde periodes verleent.

Eigen recreatief gebruik van uw recreatiewoning

De lodges en een geselecteerd aantal recreatiewoningen op Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad zijn beschikbaar als eigen plek om te ontspannen en te genieten in een tweede woning. Als u een lodge koopt voor volledig eigen gebruik heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van uw buitenverblijf wanneer het u uitkomt.

Ter voorkoming van permanente bewoning van de recreatiewoningen is het eigen gebruik door de gemeente bepaald tot maximaal 120 dagen per jaar met een maximum van 60 dagen aaneengesloten.

Contact per e-mail

Stel uw vraag

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op +31 (0)118 – 641500 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!