Verzekering van uw recreatiewoning van Roompot Projects

“Capital Vision biedt unieke verzekeringen voor uw recreatiewoning. Ook tijdens de verhuur van uw woning!”

Capital Vision is gespecialiseerd in het verzekeren van uw recreatiewoning. Wij leveren zowel opstal- en inboedelverzekering als aansprakelijkheidsverzekering, óók als u de recreatiewoning wilt verhuren. Waar de meeste verzekeraars commerciële verhuur van een recreatiewoning als een bedrijfsmatige activiteit zien en de verzekering hiervan uitsluiten in hun standaard polissen, biedt Capital Vision een gunstige oplossing tegen een aantrekkelijke premie.

De verzekering van een recreatiewoning

“Met het verzekeringspakket via Capital Vision bent u gedekt tegen alle gebruikelijke risico’s voor uw recreatiewoning”

In samenwerking met verzekeraars heeft Capital Vision een oplossing gevonden voor de uitsluiting van verhuur van uw recreatiewoning en biedt een aantrekkelijk verzekeringspakket. Met deze verzekeringen worden per direct alle gebruikelijke risico’s gedekt, ook terwijl de recreatiewoning wordt verhuurd! U bent bovendien verzekerd tegen huurderving, bijvoorbeeld wanneer de recreatiewoning tijdelijk niet verhuurd kan worden en u huurinkomsten misloopt.

Capital Vision is een onafhankelijke intermediair in financiële dienstverlening en is gespecialiseerd in recreatiewoningen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd de meest geschikte verzekering aanbieden die het best past bij uw wensen. Capital Vision is tevens gespecialiseerd in het financieren van uw recreatiewoning.

Capital Vision
Tournooiveld 4
2511 CX Den Haag
T: +31 (0)70 - 345 94 46
E: info@capitalvision.nl
www.capitalvision.nl

Contact per e-mail

Stel uw vraag

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op +31 (0)118 – 641500 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!